måndag 1 februari 2010

De nya superstjärnorna?

Bloggarna (de som skriver dem, inte bloggen i sig) är de nya kändisarna. Det är konstigt, det tycker jag allt. Speciellt när man kollar vad de flesta kändisbloggar faktiskt handlar om. Kläder, vad personen i fråga ätit och hittat på under dagarna. Kanske något argt inlägg om att skolan inte är tillräckligt fri. Isabella Löwengrip skrev för tre timmar sedan ett inlägg om att hon åkte hem från kontoret, lade sig på soffan och tänkte. Det inlägget har fått 74 kommentarer. Kenza fick 102 kommentarer på ett inlägg bestående av en mening om att hon tog en promenad. De flesta kommentarerna bestod dock mest av "vad myyysigt", så det kanske inte är så mycket att hurra för ändå.
Men ändå! Jag förstår mig verkligen inte på det. Bloggare får uppdrag av MTV, bloggare som startar egna företag, bloggare som är med i Paradise Hotel. Är bloggare verkligen de nya superstjärnorna?
Visst, Isabella Löwengrip har ett hyffsat snyggt språk, hennes dyslexi till trots, you gotta give her that. Men det finns många som skriver bättre, och intressantare, men som ändå saknar det stora besöksantalet hon har.
Jag förstår inte...

Inga kommentarer: